MCQ Questions Class 12 English On the Face of it With Answers

CBSE Class 12 English On the Face of it Multiple Choice Questions with Answers. MCQ Questions Class 12 English On the Face of it with Answers was Prepared Based on Latest Exam Pattern. Students can solve NCERT Class 12 English On the Face of it MCQs with Answers to know their preparation level.

Students who are searching for NCERT MCQ Questions for Class 12 English On the Face of it with Answers are compiled here to get good practice on all fundamentals. Know your preparation level on MCQ Questions for Class 12 English Vistas with Answers. You can also verify your answers from our provided MCQ Class 12 English On the Face of it with Answers. So, ace up your preparation with MCQ of English Vistas Objective Questions.

MCQ Questions Class 12 English On the Face of it with Answers - Set - 1

Question 1: 

Derry visits Mr Lamb in the month of ___
(a) February
(b) July
(c) September
(d) December

Correct Answer – (C)

Question 2 : 

Mr Lamb advised Deny to keep his ears ___________
(a) shut
(b) open
(c) clean
(d) shown

Correct Answer – (A)

Question 3 : 

The man who locked himself in the room died because
(a) a picture fell on his head
(b) he slipped over a banana peel
(c) a donkey kicked him to death
(d) a bus ran over him

Correct Answer – (A)

Question 4 : 

Mr. Lamb made ________ with honey
(a) cake
(b) cookies
(c) pie
(d) toffee

Correct Answer – (D)

Question 5 : 

Derry’s family has been living in that house for only ________ months
(a) 2
(b) 3
(c) 4
(d) 5

Correct Answer – (B)

MCQ Questions Class 12 English On the Face of it with Answers

Question 6 : 

Derry’s mother also kissed him ___
(a) occasionally
(b) on the other side of the face
(c) on the burnt side of the face
(d) lovingly, regardless of the burns

Correct Answer – (B)

Question 7 : 

Mr Lamb thinks the bees _________
(a) sing
(b) dance
(c) play
(d) understand

Correct Answer – (A)

Question 8 : 

Mr. Lamb had _________ at the windows
(a) barricades
(b) lovely curtains
(c) no curtains
(d) no window panes

Correct Answer – (C)

Question 9 : 

___________ blew up Mr Lamb’s leg
(a) A bomb
(b) A gunshot
(c) An accident
(d) A splinter

Correct Answer – (A)

Question 10 : 

Why does Derry begin to weep in the end?
(a) Out of relief as had managed to come
(b) Mr Lamb was dead
(c) Mr Lamb did not want him
(d) His mother prohibited him from stepping out of doors

Correct Answer – (B)
MCQ Questions Class 12 English On the Face of it with Answers
MCQ Questions Class 12 English Should Wizard Hit Mommy with Answers
MCQ Questions Electrical Engineering Multistage Transistor Amplifiers

Leave a Reply

Related Post

The Solid State-2

MCQ Questions Class 12 The Solid State With Answers

CBSE Class 12 The Solid State Multiple Choice Questions with Answers. MCQ Questions Class 12 The Solid State with Answers Is Prepared Based on Latest Exam Pattern. Students can solve NCERT Class 12 The Solid State MCQs with Answers to know their preparation level. Students who are searching for NCERT MCQ Questions for Class 12 The Solid […]

Semiconductor Electronics Materials Devices and Simple Circuits-2

MCQ Questions Class 12 Semiconductor Electronics Materials Devices and Simple Circuits With Answers

CBSE Class 12 Semiconductor Electronics Materials Devices and Simple Circuits Multiple Choice Questions with Answers. MCQ Questions Class 12 Semiconductor Electronics Materials Devices and Simple Circuits with Answers Is Prepared Based on Latest Exam Pattern. Students can solve NCERT Class 12 Semiconductor Electronics Materials Devices and Simple Circuits MCQs with Answers to know their preparation level. Students […]

Biomolecules-4

MCQ Questions Class 12 Biomolecules With Answers

CBSE Class 12 Biomolecules with Answers Multiple Choice Questions with Answers. MCQ Questions Class 12 Biomolecules with Answers with Answers Is Prepared Based on Latest Exam Pattern. Students can solve NCERT Class 12 Biomolecules with Answers MCQs with Answers to know their preparation level. Students who are searching for NCERT MCQ Questions for Class 12 Biomolecules with […]